STATON bouwt state-of-the-art panden voor de voedingsmiddelenindustrie en foodlogistiek. Van koelhuizen en vrieshuizen tot productieruimtes voor food en foodverwerking. HygiĆ«ne, klimaatbeheersing en voedselveiligheid zijn daarbij altijd leidend. 

Vanuit onze ruime ervaring denken we mee over bijvoorbeeld slimme routing binnen foodgebouwen, die uw efficiëntie verhoogt, de kans op (kruis)besmettingen verkleint én rekening houdt met toekomstige groei. En de materialisering? Die is natuurlijk stofwerend, corrosiebestendig en gemakkelijk schoon te houden.

  • Slimme gebouwindeling met oog voor efficiëntie en hygiënezonering
  • Bouwen volgens de normen van HACCP en Food Grade
  • Bewezen trackrecord in duurzame panden (BREEAM en GPR)
Kees Hoogendoorn jr.

De nieuwe generatie bouwers

Bouwen met STATON betekent bouwen met overzicht. U schakelt met een partij die het volledige bouwproces regisseert en u precies laat zien waar u staat, waar u aan moet denken en welke keuzes u heeft. Geen verrassingen dus, maar rust en duidelijkheid.

U merkt daarbij dat we een zelfstandig familiebedrijf zijn. Met een compact team,   wekenlange beslissingsprocessen of vuistdikke contracten waar vijf handtekeningen onder moeten. Een bouwpartner die meedenkt in uw belang, waar iedereen zich  verantwoordelijk voelt voor het succes van uw bouwproject.

En tegelijkertijd een verfrissend moderne bouwer. Opgegroeid met BIM, thuis in prefab en altijd met de blik op de toekomst. Een aannemer die denkt in kansen, verandering omarmt en sneller bouwt dan het licht. Zullen we binnenkort eens kennismaken?

Neem contact op

Een foodgebouw bouwen met Staton? Bouwen met Staton is altijd een goede keus. Neem contact met ons op en ontdek wat we voor uw project kunnen betekenen.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Neem contact op met Kees

Stuur ons een bericht!